HetBuitenhuis

iedereen

xmediaworks

Blend In Stand out is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen:

Yuen Yen Tsai – Het Buitenhuis

YY

Yuen Yen Tsai werkt voor de rijksoverheid.

Vanaf 2010 heeft zij binnen de rijksoverheid haar kennis over en toepassingen van serious gaming gedeeld met collega’s en opdrachtgevers.

Zij is ervan overtuigd dat de overheid serious games goed kan inzetten om sneller, maar ook op een slimmere manier te leren. Zodat de dienstverlening van de overheid beter past bij de veranderende verwachtingen van burgers en bedrijven. ‘Walk the Talk’ en dus ontwikkelt ze ook games en faciliteert ze gamesessies.

Wouke Lam – ieder&een

WoukeLamWouke Lam is eigenaar & oprichter van ieder&een.

Zij geeft strategisch advies en hulp bij implementatie van diversiteit & inclusie, i.e. het creëren van een omgeving, waarin iedereen – hoe verschillend ook – volledig tot haar/zijn recht komt (in gezin, op school, op het werk, op de (sport)vereniging, in de woonplaats, het land, Europa, de wereld).

Kortom: bijdragen aan een inclusieve samenleving en werkomgeving, waarin iedereen naar vermogen waarde toevoegt en daarvoor wordt gewaardeerd. Mens en Samenleving centraal.

Joke Witteveen – xmediaworks

JokeWitteveen

Joke Witteveen is producent, publisher en consultant in interactieve media en serious games en ontwikkelaar van het Non Zero Sum platform waarmee Blend In Stand Out is ontwikkeld.

Ze heeft 20 jaar ervaring in de interactieve media industrie. Ze is gespecialiseerd in serious games en sociale media met daarbij een focus op menselijk gedrag, technologie en media. Ze ontwikkelt producten voor educatie, zakelijke training, gezondheidszorg en publieke organisaties. Een van deze producten is het Non Zero Sum platform waarmee Blend In Stand out is gebouwd.

Als manager heeft ze altijd met multi disciplinaire teams gewerkt. Met een achtergrond zowel in de ICT als de creatieve sector is ze gewend om meerdere ‘culturen’ met elkaar te laten werken en tot innovatieve oplossingen te laten komen.